• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

    Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

Gjuhë Programimi

Shpjegime dhe mesime rreth gjuheve te ndryshme programimi

PHP

Tema
12
Mesazhe
108
Tema
12
Mesazhe
108

HTML / CSS

Tema
4
Mesazhe
15
Tema
4
Mesazhe
15

C++ / C#

Tema
9
Mesazhe
10
Tema
9
Mesazhe
10

Javascript / jQuery

Tema
9
Mesazhe
31
Tema
9
Mesazhe
31
Tema normale
P
Përgjigje
0
Shikuar
860
Pansophia
P
P
Përgjigje
0
Shikuar
347
Pansophia
P
P
Përgjigje
0
Shikuar
296
Pansophia
P
P
Përgjigje
0
Shikuar
465
Pansophia
P
P
Përgjigje
0
Shikuar
2K
Pansophia
P
U
Përgjigje
0
Shikuar
314
Universal
U
U
Përgjigje
0
Shikuar
237
Universal
U
U
Përgjigje
6
Shikuar
742
U
Përgjigje
0
Shikuar
626
Universal
U
Top