Humor Shqiptar

Këtu do të gjeni humor nga cdo krahinë e Shqipërisë, nga cdo seks, racë apo vënd i botës. Lexoni e postoni barsaleta shqiptare dhe mos harroni të qeshni :)
Tema te ngjitura
Përgjigje
169
Shikuar
4K
Përgjigje
283
Shikuar
9K
P
Përgjigje
20
Shikuar
1K
Tema normale
U
Përgjigje
266
Shikuar
8K
U
Përgjigje
42
Shikuar
3K
Top