• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

    Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

Këndi letrar/ i letërsisë

Në këtë forum ju jepet mundësia të publikoni krijimtarinë tuaj letrare për një publik shqiptar. Po ashtu, mund të postoni pjesë nga shkrimtarët e poetët shqiptarë e të huaj.

Konkursi Letrar - NeTeDy

Ky forum do të shërbejë si platformë për prezantimin e krijimeve të shkrimtarëve të komunitetit NeTeDy në konkurs
Tema
4
Mesazhe
193
Tema
4
Mesazhe
193

Poema

Poema (greqisht: poem) është një tekst poetik me elemente lirike dhe epike, por me përmasa më të mëdha
Tema
1
Mesazhe
14
Tema
1
Mesazhe
14

Shkrimtarë shqiptarë

Ketu do te gjeni krijime te poeteve dhe shkrimtareve te njohur shqiptare
Tema
18
Mesazhe
287
Tema
18
Mesazhe
287
  • Aşk

Shkrimtarë të huaj

Këtu mund të lexoni krijime të poetëve dhe shkrimtarëve të huaj, të përkthyera në gjuhën shqipe.
Tema
19
Mesazhe
422
Tema
19
Mesazhe
422
  • Hera

Ditari i meditimeve

Këtë forum konsiderojeni si një ditar në të cilin ju përshkruani me fjalë gjëndjen tuaj shpirtërore të momentit pasi ka shumë që mund të ndihen pikërisht si ju.
Tema
12
Mesazhe
3.5K
Tema
12
Mesazhe
3.5K

Tregime

Tema
34
Mesazhe
292
Tema
34
Mesazhe
292
Tema te ngjitura
U
Përgjigje
2
Shikuar
1K
Tema normale
Përgjigje
19
Shikuar
529
Top