Kuzhina Shqiptare

Receta të reja gatimi, të shpikura dhe të vjetra. Kujdes mos na helmoni!
Tema te ngjitura
U
Përgjigje
42
Shikuar
3K
Përgjigje
17
Shikuar
1K
Tema normale

Konkursi i Letersise

 • Melankolia

  Votes: 2 9.1%
 • Per Dashurine

  Votes: 0 0.0%
 • Ambjenti i Iluzionit

  Votes: 1 4.5%
 • Era...

  Votes: 2 9.1%
 • Nese...

  Votes: 2 9.1%
 • Dikur..

  Votes: 3 13.6%
 • Femijeria

  Votes: 12 54.5%
Top