Programe televizive

Diskutime mbi programet televizive dhe emisioneve të ndryshme që karakterizojnë Shoqerinë Shqiptare.
Tema normale
P
Përgjigje
19
Shikuar
26K
U
Përgjigje
0
Shikuar
280
Universal
U

Konkursi i Letersise

 • Melankolia

  Votes: 2 9.1%
 • Per Dashurine

  Votes: 0 0.0%
 • Ambjenti i Iluzionit

  Votes: 1 4.5%
 • Era...

  Votes: 2 9.1%
 • Nese...

  Votes: 2 9.1%
 • Dikur..

  Votes: 3 13.6%
 • Femijeria

  Votes: 12 54.5%
Top