Jetmira

01ca3ef49247ce555b49df2930d6aba5.jpg

Ajo ishte rritur.
Guximi buronte nga venat e saj.
Nuk ishte me vajza e brishte qe fshihej sa here e shihte.
Kte here ajo i kaloi perballe dhe syte nuk i'a hodhi.
Ajo kishte ndryshuar.
Reactions: Dorina
There are no comments to display.

Media information

Album
Thenie
Added by
Jetmira
Date added
View count
46
Comment count
0
Rating
0.00 star(s) 0 ratings

Image metadata

Filename
01ca3ef49247ce555b49df2930d6aba5.jpg
File size
65.3 KB
Dimensions
564px x 832px

Share this media

Top