Alboy

10 Ufo Misterioze Qe Kane Vizituar Token Ne Kohet e Lashta

Nuk ka dyshim se zbulimet e Alieneve u shperthyen pas perfundimit te Luftes se Dyt Boterore. Popullariteti u rrit ne vitet 1940 dhe 1950 qe njerezit raporton...
Reactions: Ultimo
Sa te mira ju kam moj rrushe
Vec liks i beni
 

Media information

Album
AlBoY [ ------ Album ---------]
Added by
Alboy
Date added
View count
73
Comment count
2
Rating
0.00 star(s) 0 ratings

Share this media

Top