Arsyja pse hapim gojen kur aplikojm mascara?..

Do You Keep Your Mouth Open When Applying Mascara?

  • Yes

    Votes: 3 50.0%
  • No

    Votes: 3 50.0%

  • Total voters
    6

ANGELIQUE

Heartbeat will stop one day, before the time comes
ANETAR ✓
Mesazhe
5,562
Location
The dark side of Heaven 🥀
View attachment 21444

Sipas ekspertes se gjuhes se trupi Blanca Cobb.

Hapja e gojës është një veprim i nënndërgjegjes.
Megjithëse mund të duket e çuditshme, ajo, në fakt, i shërben një qëllimi.

“Dy nerva të ndryshëm kontrollojnë muskujt që hapin dhe mbyllin gojën dhe qerpikët e sipërm. Këto nerva janë të vendosura afër njëri-tjetrit në trupin tonë. Arsyeja pse ju hapet goja kur ju aplikoni maskarën është sepse nervat veprojnë njëkohësisht”,- shton Cobb.Sapo të mësoni aplikimin në këtë mënyrë, mund të jetë e vështirë për ta zhdukur me vetëdije këtë veprim.

Është sjellje e përforcuar.
 

Chat Shqip, Njohje Online

Behuni pjesë e platformës së njohjeve online! Netedy është platforma e chatit më e madhe shqipfolëse! Aty ku mundesia për tu njohur me Vajza & Djem eshte bërë me e thjeshtë!

Top