ATOM editori me i ri per programuesit

U

Universal

Guest
Atom eshte nje editor per programuesit e shekullit te 21.

Ky text editor eshte krijuar nga zhvilluesit e GITHUB dmth qe eshte open source, ai ben pjese ne nje nga editoret me te mire per programim spse siç e thote dhe sllogani i tij eshte nje nga text editoret me "hackable" .


Ky text editor funksionon nen framwork-un electron -> http://electron.atom.io/

Atom mund te instalohet ne WINDOWS, macOS dhe Linux

Mund te personalizoni kombinimet e keyboard tek parametrat

Njeh gati te gjitha gjuhet e programimit gjithashtu si dhe API-n e WordPress


https://atom.io/packages Ketu mund te instaloni packages de mund t'ju jene te domosdoshem

Keti editori i behen shume shpesh upgrades kjo do te thote qe problemet qe mund te hasni ka mundesi te rrugullohen ne upgraden e ardhshme.

Disa keyboard shorcuts :

Code:
Ctrl + P ose Ctrl + T : shfaq skedaret e projektit

Ctrl + Shift + P : Komandat


Ctrl + R : shfaqje e funksioneve PHP

Alt + Shift + S: snippets per gjuhen e perforur

Kali-Alb
 

Chat Shqip, Njohje Online

Behuni pjesë e platformës së njohjeve online! Netedy është platforma e chatit më e madhe shqipfolëse! Aty ku mundesia për tu njohur me Vajza & Djem eshte bërë me e thjeshtë!

Top