Chati Netedy në Webfaqen tuaj!

molecule

{true ? false}
Webmaster
Mesazhe
4,811
Location
127.0.0.1
E ku ka me mire sesa te vendosesh nje platforme komunikimi mes vizitoreve ne webfaqen tende?
Netedy NETWORK jua ofron Falas!
Lidhje direkt ne chat ne dhomen kryesore #Shqiperia
Sidhe Lidhje te personalizuara ne dhomen qe ju keni krijuar dhe doni te mblidhni vizitoret e webfaqes tuaj per te bashkbiseduar me to.

Lidhja direkte ne kanalet #Shqiperia dhe #kuiz,
Menyrat e lidhjes jane 2 platforma te ndryshme:

Flashi kryesor i Netedy.com sidhe Flashi i faqes mbeshtetese Shoqeria.net:

Link 1: http://chat2.netedy.com:5559/
Link 2: http://flash.shoqeria.net/

Iframe 1:
HTML:
<iframe src="http://chat2.netedy.com:5559/" style="position:fixed; top:0px; left:0px; bottom:0px; right:0px; width:100%; height:100%; border:none; margin:0; padding:0; overflow:hidden; z-index:999999;">
    Shfletuesi juaj nuk e suporton Iframe!
</iframe>
Iframe 2:
HTML:
<iframe src="http://flash.shoqeria.net/" style="position:fixed; top:0px; left:0px; bottom:0px; right:0px; width:100%; height:100%; border:none; margin:0; padding:0; overflow:hidden; z-index:999999;">
    Shfletuesi juaj nuk e suporton Iframe!
</iframe>
Per dhome te personalizuar aktualisht suporton vetem Shoqeria.net
Linku: http://flash.shoqeria.net/#Netedy
(Linkut i shtojme dhomen qe kemi krijuar)
HTML:
<iframe src="http://flash.shoqeria.net/#Netedy" style="position:fixed; top:0px; left:0px; bottom:0px; right:0px; width:100%; height:100%; border:none; margin:0; padding:0; overflow:hidden; z-index:999999;">
    Shfletuesi juaj nuk e suporton Iframe!
</iframe>

Platformat e chatit jane te dyja 100% kompatibel per cdo paisje mjafto te navigoni ne linqet me siper!
Paqartesite dhe ndihmat qe ju duhen komentoni ketu dhe ju ndihmoj une!
 

Chat Shqip, Njohje Online

Behuni pjesë e platformës së njohjeve online! Netedy është platforma e chatit më e madhe shqipfolëse! Aty ku mundesia për tu njohur me Vajza & Djem eshte bërë me e thjeshtë!

Top