Welcome to the forum 👋, Guest

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

    Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

Ëmbëlsirë me mollë dhe rrush të thatë

Lina

NeTeDy.com ?
STAFF
Adm Nt2
Regjistruar më
Tet 30, 2020
Mesazhe
45,731

Ëmbëlsirë me mollë dhe rrush të thatë​


81342109.jpg
Ëmbëlsirë me mollë dhe rrush të thatë, ideale për ditët me shi të vjeshtës.

Përbërësit:
  • paketimi i kores së byrekut
  • 1 kg mollë të thartë
  • 50-70 g sheqer
  • 50 g gjalpë
  • Kanellë
  • pak rum ose qumësht
  • rrush i thatë
  • sheqer pluhur
Përgatitja:
Lyejini koret me gjalpë të shkrirë dhe më pas vendosni mbi to mollët e grira.

Spërkateni me sheqer, kanellë dhe rrush të thatë që i keni zhytur më parë në rum ose qumësht.

Rrotulloni dhe vendoseni në një tepsi të veshur me letër furre.

I shpojmë koret me një kruese dhëmbësh sipër që të mos çahen.

Piqeni në furrë të parangrohur në 180 gradë për rreth 40 minuta.

Lëreni të ftohet pak, priteni byrekun dhe spërkateni me sheqer pluhur./LSh
 

Postime të reja

Theme customization system

You can customize some areas of the forum theme from this menu.

Choose the color combination according to your taste

Select Day/Night mode

You can use it by choosing the day and night modes that suit your style or needs.

Welcome to the forum 👋, Guest

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.