Fjale dialektore.

Socialdisexpert

Social_distance_expert
ANETAR ✓
Mesazhe
4,983
Vendndodhja
Tirana
Turret - kur nje kafsh e eger sulmon dike.
Iu turr qeni

Ndërsej/n - kur nxit nje kafshe t'i turret dikujt ose kur e nxit kafshen per mbrshtim.
I ndërseu qenin.
Ne kuptimin qe e nxiti qe ta sulmoj dike.

Ndërseu kaun/gomarin/kalin.
Ne kuptimin qe t'i hypi femres per tu çiftezuar.

Skopit - tredh - kastroj

Mardh - ftoht.
Mardha - kam ftoht, u thava, u ftova.
 

Inna1

Ti dhe vetëm Ti...
ANETAR ✓
Mesazhe
262
Ermofsha @CuF| sëm kujtoet sen 😂

Meeejr =mir
Halis=vërte

Ps vazhdo cufi trego fmive si ju thu se m vin turp 😂
 

Konkursi i Letersise

 • Melankolia

  Votes: 2 9.1%
 • Per Dashurine

  Votes: 0 0.0%
 • Ambjenti i Iluzionit

  Votes: 1 4.5%
 • Era...

  Votes: 2 9.1%
 • Nese...

  Votes: 2 9.1%
 • Dikur..

  Votes: 3 13.6%
 • Femijeria

  Votes: 12 54.5%
Top