Miresevjen në Netedy.com - Vendodhja e te gjithe forumisteve shqiptar

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com!

Florian Homm

Socialdisexpert

Social_distance_expert
ANETAR ✓
Regjistruar më
Sep 2, 2020
Mesazhe
2,761
Pëlqime
3,076
Pikë
113
Location
Tirana
Rreth 90% e njerëzve vuajnë nga e ashtuquajtura "Stabiliteti Normal". Ky është një perceptim i shtrembëruar, sipas të cilës nuk mund të jetë ajo që nuk duhet të jetë.

Përveç kësaj, ekziston një kompleks i autoritetit: një besim i natyrshëm tek njerëzit në pozita të pushtetit, pasi ata vetë kanë më shumë gjasa të jenë pasues/ndjeksa sesa të marrin drejtimin.

Shumica besojnë verbërisht tek autoritet, të paaftë për të lexuar midis rreshtave dhe përgjithësisht kurrë nuk vënë në dyshim informacionin me të cilin i kojnë.

Por të besosh vetëm disa ose aspak dhe të krijosh mendimin tënd pas kërkimeve intensive të të gjitha niveleve dhe anëve, është një nga mënyrat e pakta e vërtet të sigurta për përfititime të jashtëzakonshme.

Sidoqoftë, shumica dërrmuese pëson me shumë humbje dramatike sesa t'i mbështesnin veprimet e tyre në informacione plotësisht racionale dhe analiza të forta solide. Grumbulloni njohuritë tuaja dhe formoni gjithmonë mendimin tuaj!

Gjithë të mirat!
I juaji Florian Homm.

Marrë nga profili i tij në Facebook dhe përkthyer e përshtatur në shqip.

Shënim : Florian Homm është një ish businessman gjerman dhe investment banker.
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
Top