Ikona Falas per Web + App Design

P

Pansophia

Guest
Ikonat e Material Design nga Google janë simbole të lezetshme, të krijuara bukur për veprime dhe sende të zakonshme. Shkarkoni në desktop për t'i përdorur ato në produktet tuaja dixhitale për Android, iOS dhe web.
https://material.io/resources/icons

44037
 
Top