Integrate7 Script për ata që duan të përdorin Windows 7 me përditësimet e fundit.

P

Pansophia

Guest
Për çfarë shërben ?

Merr imazhin .iso të Windows 7 (çdo gjuhë,çdo arkitekturë) , shkarkon të gjitha përditësimet pas SP1 direkt nga Microsoft , duke krijuar një imazh .iso të Windows 7 me të gjitha përditësimet e fundit.
Largon nga sistemi pjesët e panevojshme dhe të papranueshme si (Telemetry, Diagnostics, Windows Defender).
Me pak fjalë: kthen Windows 7 SP1 DVD në Windows 7 Janar 2020 edition DVD.

Për çfarë keni nevojë ?

Windows 7 ose një version pas saj.
Windows 7 .iso DVD-në origjinale.
Windows Loader by DAZ (për ta aktivuar pas instalimit).

Si ta përdorni scriptin ?

1. Vendosni kopjen origjinale të Windows 7 DVD në .iso format në të njëjtën dosje me Integrate7 script.

2. Nisni Integrate7 si Administrator (shtyp miun me të djathtën , Run as Administrator).

3. Zgjidh ndërmjet imazheve .iso (ose “A” për të gjitha imazhet në DVD).

4. Prisni, prisni, prisni.

5. Më së fundmi Windows7_<arkitektura_juaj>_<gjuha_juaj>.iso me të gjitha përditësimet dhe ndreqjet e duhura.

Për më shumë informacion lexoni këtu.

Scriptin mund ta merrni këtu dhe këtu.
Fjalëkalimi për ta nxjerrë nga formati .zip është : Integrate2020
 
Top