Kë keni inat nga anëtarët e forumit?

aloe

Anëtare forumi
PRINCESS
Mesazhe
11,338
Jeta eshte si nje supermarket, qe kerkon dhe merr preferencat e per ato paguan me qjef!
Tepricave nuk u shikon as cmimin😉
 
Top