Keni thyer zemrën e dikujt?

Dëbora

-
Anetar i Stafit
MODERATOR/E
Mesazhe
3,830
Në mënyrë figurative apo jo, zemra është muskël, nuk thehet. Me raste kur “thehet”, i bën mirë trurit me kontraktimet dhe dilatimet e zemrës, që i shkaktojmë njëri tjetrit. 😊
 

DuQe

♡☆Une me ty...ti me mua...NeTeDy ♡🐆🐅
BlacK LoVe
Mesazhe
13,212
Po kam thyer e me qellim e pa qellim 😛
 
Top