Miresevjen në Netedy.com - Vendodhja e te gjithe forumisteve shqiptar

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com!

Komanda Te Vlefshme per irc

AlbaniaIrC

Anetar i ri
ANETAR ✓
Regjistruar më
Jul 15, 2017
Mesazhe
255
Pëlqime
184
Pikë
43
Location
Gjithandej
Website
gossipeu.com
Disa Komanda qe do ju shermbejne (e kam fjalen per ircop admin e root)
Per Ti Fut: /os Client Bsjoin #shqiperia
Per Ti Nxjerr: /os Client Bspart #shqiperia
/os client part Nick #shqiperia

/msg operserv chanmsg teksti
Dhe Chanserv Con Mesazh Ne Cdo Dhom

/msg operserv sjoin #services
Fut Services Te #services

/msg operserv bsjoin #Shqiperia
Fut Tgjith Botet Te Dhoma

Kurse Per Tshtu
/msg operserv root add Nick/ns identify NICK PASS

/oper NICK PASS

/os set superadmin on

/os oline AlbaniaIrC+a

/mode AlbaniaIrC+HNpaqV

/mode Xp +iowghraAsTVxNWvHtG +kcfFjveGnNqSso

/mode AlbaniaIrC+oOCAaNrRDhgwnGcLbBztvqHWOcefFGjnNoqsS

/os set superadmin off

/os set superadmin off

/stats shqiperia

/os sqline list

/OperServ HELP

/NickServ HELP

/os oline nick +ohOHWkcgg

/os oline nick +iowrTxWvHGp

KJO KOMANDE SHERBEN PER TE BER IRCOP MOMENTAL

/os oline NICK +iowghraAsRTxWvHtGp +kcfvGqso

KJO KOMANDE SHERBEN PER TE BER NET ADMIN MOMENTAL

/os oline NICK -iowghraAsRTxWvHtGp -kcfvGqso

KJO KOMANDE SHERBEN PER TE HEQ NET ADMIN MOMENTAL

/spamfilter add cp block 0 Kuc-e-Dreq AlbaniaIrC

KJO KOMANDE SHERBEN PER TE VEN DICKA NE SPAM

/os defcon 2
/os defcon 5

/os set logchan on

KJO KOMANDE SHERBEN PER NGRIT SHERBIMET

/os restart

KJO KOMANDE SHERBEN PER TE BER RESTART SHELLIT

/os modload os_raw

KJO KOMANDE SHERBEN PER TE KARIKU KOMANDAT ME RAW

/os modunload os_raw

KJO KOMANDE SHERBEN PER TE HEQ KOMANDAT ME RAW

/os raw swhois nick :Admin I PlotFuqishem

KJO KOMANDE SHERBEN PER TE TREGU NE WHOIS ADMIN

/os raw :nick join #shqiperia

KJO KOMANDE SHERBEN PER TE FUT BOT NE KANAL

/os raw :nick part #shqiperia

KJO KOMANDE SHERBEN PER TE NXHJERR BOT NGA KANALI

/os raw kill nick ping timeout

/os raw :Operserv privmsg #Sherbimet lol

KJO KOMANDE SHERBEN PER TE FOL M BOTAT E DHOMAVE

/os raw svskill alfa-5 :killed by AlbaniaIrC

KJO KOMANDE SHERBEN PER TE BER KILL ME NICK TE TJETRIT

/os svsnick NICK NICK I RI

KJO KOMANDE SHERBEN PER TE NDRU DIKUJT NICK ME FORC

/os global texsti

KJO KOMANDE SHERBEN PER TE SHKRU ME GLOBAL

/globops testi
/BotServ bot ADD Hots hots AlbaniaIrC.com domain

KJO KOMANDE SHERBEN PER TE BER NJE BOT

/os sqline add *RILDIX*????????* 0 Nuk Lejohet

/os SGLINE add nick koha arsyja

KJO KOMANDE SHERBEN BLLOKON NJE NICK TP AKILLI

/os SGLINE del nick

KJO KOMANDE SHERBEN ZHBLLOKON NJE NICK TIP AKILLI

/os mode #kanali +o NICK

PER TE NGRIT ME OPER DI KE NE AOP

/os mode #kanali +ao NICK

PER TE NGRIT ME OPER DI KE NE SOP

/os mode #kanali +h NICK

PER TE NGRIT ME OPER DI KE NE HALFOP

/os mode #kanali +v NICK

PER TI DHEN DIKUJT ME OPER VOICE

/os akill add +4d *@ip/host ABuse Ip [email protected] Per Info.!

/os akill add ip Drones/Proxy/Flood Kontakt 24 or

os akill add +50m $cb $+ @* 4Abuse|Proxy|Flood 3 Contact at: 10 " [email protected] " 7For More 7Info..!

./os suspend #kanali reklama

./os unsuspent #kanali reklama

./os chankill #kanali reklama

/os staff

KJO KOMANDE SHERBEN PER TE SHIKU LISTEN E ATYRE QE KAN ACC NE STAFF

DO JU KESHILLOJA QE KOMANDAT ME SAMODE TI PERDORNI SA ME PAK SEPSE SA ME SHUM JU PERDORNI KOMANDAT SAMODE AQ M SHUM NGARKOHET SHELLI


/samode #kanali +o NICK

KJO KOMANDE SHERBEN PER TI DHEN DIKUJT AOP ME irc.AlbaniaIrC.com NE VEND SE ME I DHEN ME OPER

/samode #kanali +oa NICK

KJO KOMANDE SHERBEN PER TI DHEN DIKUJT SOP ME irc.AlbaniaIrC.com NE VEND SE ME
I DHEN ME OPER

/samode #kanali +h NICK

KJO KOMANDE SHERBEN PER TI DHEN DIKUJT HALFOP ME irc.AlbaniaIrC.com NE VEND SE ME I DHEN ME OPER

/samode #kanali +v NICK

KJO KOMANDE SHERBEN PER TI DHEN DIKUJT VOICE ME irc.AlbaniaIrC.com NE VEND SE ME I DHEN ME OPER


/samode #kanali +b NICK

KJO KOMANDE SHERBEN PER TI DHEN DIKUJT BAN ME irc.AlbaniaIrC.com NE VEND SE ME I DHEN ME OPER

/ns set HIDE STATUS on

KJO KOMANDE SHERBEN PER TE MASKUAR INFOT E MIJA KUR DIKUSH BEN INFO

PER ME SAKTE JA NJE SHENBULL ME STATUS ON

[19:00] <NickServ> AlbaniaIrCè 4AlbaniaIrC§©®îþt
[19:00] <NickServ> AlbaniaIrCè online in questo momento.
[19:00] <NickServ> Ora di registrazione: dita data viti ora minutat sek
[19:00] <NickServ> Ultimo messaggio di quit: Broken pipe
[19:00] <NickServ> URL: 12WwW.albaniairc.CoM
[19:00] <NickServ> Per ottenere altre informazioni, digita /NickServ INFO AlbaniaIrCALL .


/ns set HIDE STATUS OFF

KJO KOMANDE SHERBEN PER TE ZMASKUAR INFOT E MIJA KUR DIKUSH BEN INFO

PER ME SAKTE JA NJE SHENBULL ME STATUS OFF


[19:06] <NickServ> AlbaniaIrCè 4AlbaniaIrC§©®îþt
[19:06] <NickServ> AlbaniaIrCè un amministratore dei servizi (services admin).
[19:06] <NickServ> AlbaniaIrCè online in questo momento.
[19:06] <NickServ> Ora di registrazione: dita data viti ora minutat sek
[19:06] <NickServ> URL: 12WwW.Albaniairc.CoM
[19:06] <NickServ> Numero ICQ: 1
[19:06] <NickServ> Per ottenere altre informazioni, digita /msg NickServ INFO AlbaniaIrCALL .


/ns suspend nick test

KJO KOMANDE SHERBEN PER TE BER NJE NICK SUSPEND

/ns unsuspend nick

KJO KOMANDE SHERBEN PER TE HEQ NJE NICK NGA SUSPEND

/ns saset AlbaniaIrCnoexpire on

KJO KOMANDE SHERBEN PER TE BER NJE NICK QE MOS TE SKADOI (dmth se nicku pa kete komand po nuk u perdor per nje far kohe behet automatikisht drop nga serveri varet nga serveri ne serv afati skadimit)

/ns saset AlbaniaIrCnoexpire off

KJO KOMANDE SHERBEN PER TE BER NJE NICK QE TE SKADOI (dmth se nicku me kete komand po nuk u perdor per nje far kohe behet automatikisht drop nga serveri varet nga serveri ne serv afati skadimit)

/ns list * noexpire

KJO KOMANDE SHERBEN PER TE SHIUAR LISTEN E NICKEVE QE NUK SKADOJNE

/hs set NICK NetAdmin.AlbaniaIrC.com

PER ME NDRU HOSTIN PERMANENT

/hs set NICK

PER TE VEN HOST PERMANENT

/chghost NICK hosti

PER TE VEN HOST MOMENTAL

/chgident nick test

PER TE NDRUAR IDENTD

/ns UPDATE

/ns help set

/hop #Shqiperia

/ns status

/ns confirm nick email

PER TE KONFERMU NICK NE MSN

/ns GETEMAIL e-mail

PER TE SHIKU SA NICKE KA NJE EMAIL

/ns set HIDE STATUS on

PER TE MASKU KUR BEJN INFO

/ns set HIDE STATUS OFF

PER TE ZHMASKU KUR BEJN INFO

/ns suspend nick test

PER TE BER NJE NICK SUSPEND

/ns unsuspend nick

PER TE HEQ NJE NICK SUSPEND

/ns saset AlbaniaIrC noexpire on

PER TE BER NJE NICK QE MOS TE SKADOI

/ns saset AlbaniaIrC noexpire off

PER TE BER NJE NICK QE TE SKADOI

/ns forbid nick arsyja
PER TE BER NJE NICK QE MOS TE PERDORET ME

/Cs forbid #kanali arsyja

PER TE BER NJE KANAL QE MOS TE PERDORET ME

/cs suspennd #kanali test

PER TE BER NJE KANAL QE TE BLLOKOHET

/cs unsuspend #kanali

PER TE BER NJE KANAL QE ZHBLLOKOHET

/kill NICK arsyja

PER TE NXHJERR DIKE NGA CHATI E MUNT TE RIFUTET

/gline +5d NICK arsyja

PER TE NXHJERR DIKE NGA cHATI E SMUNT TE RIFUTET DOT

/gline -*@ip

PER ME HEQ GLINE


/sajoin NICK #kanali

PER TE FUT DIKE ME FORC NE NJE KANAL

/sapart NICK #kanali

PER TE NXHJERR DIKE ME FORC NE NJE KANAL


/cs suspennd #kanali reklama

KJO KOMANDE SHERBEN PER TE BER NJE KANAL NE SUSPEND

/cs unsuspend #kanali reklama

KJO KOMANDE SHERBEN PER TE LIRUAR KANALIN NGA SUSPEND

/kill NICK arsyja

KJO KOMANDE SHERBEN PER TE NXHJERR DIKE NGA CHATI E MUNT TE RIFUTET

/Gline $$1 +5d 4Abuse|Proxy|Flood 3 Contact at: 10 " [email protected] " 7For More 7Info..!

KJO KOMANDE SHERBEN PER GLINE NE NICK DMTH TE NXHJERR DIKE NGA XHATI E SMUNT TE RIFUTET DOT

/gline -*@82.57.69.7

KJO KOMANDE SHERBEN PER TE HEQ GLINE


/sajoin NICK #kanali

KJO KOMANDE SHERBEN PER TE FUT DIKE ME FORC NE NJE KANAL

/sapart NICK #kanali

KJO KOMANDE SHERBEN PER TE NXHJERR DIKE ME FORC NNGA NJE KANAL

/msg OperServ ADMIN ADD nick

KJO KOMANDE SHERBEN PER TI DHEN ACC DIKJUT NE ADMIN

/msg OperServ help

/msg ChanServ help Comando

/shun nick ARSYJA

KJO KOMANDE SHERBEN PER TE VEN DIKE NE HESHTJE QE DMTH MUNT VETEM TE SHIKOJ SE SMUNT TE SHKRUAJ

/shun -*@213.249.63.38

KJO KOMANDE SHERBEN PER TE HEQUR DIKE NGA HESHTJA E AI/AJO PERSON MUNT TE SHKRUAJ PERSERI

/STATUS g

KJO KOMANDE SHERBEN QE TE SHIKOHEN GLINET E VENA E MUNT TI SHIKOJM NE STATUSIN E SKRIPTIT TON

/STATUS z

KJO KOMANDE SHERBEN QE TE SHIKOHEN ZLINET E VENA E MUNT TI SHIKOJM NE STATUSIN E SKRIPTIT TON

/STATUS k

KJO KOMANDE SHERBEN QE TE SHIKOHEN KLINET E VENA E MUNT TI SHIKOJM NE STATUSIN E SKRIPTIT TON

/STATUS ABC
KESHTU ME RRADHE TER ALFABETIN CDO LETER KORRISPONDON ME NJE KOMAND

Komandat Per "OPER" :


/kill nick ARSYJA - disconect user- Me kete komande ju mund te beni nje user disconect nga serveri me nje arsye qe ju i vendosni , por nqs useri tenton te lidhet perseri , ai mund te lidhet.


/shun nick ARSYJA -bllokon userin- Me kete komande ju izoloni userin dhe nuk e lejoni qe ai te flas ne serv

/shun -* @ip

/shun SpEcIaL_FoRcE prove

/shun -* ip E DYTE

/fjoin NICK #KANALI - Me kete komande fut nje user me force ne dhome.

/sajoin NICK #KANALI - Me kete komande ju vete personalisht futeni ne nje dhome , dhe asnjeri nuk ju nxjerr dot me kick.


/flash - Me kete komande ju dergoni nje lajm ne status ku e lexojne te gjithe vizitoret e serverit.

/move AlbaniaIrC#peqini - Me kete komande fut nje user me force ne dhome , por e nxjerr nga te gjitha kanalet e tjera.1) X - Tregon ip e plote te userave qe lidhen ne server.

2) t - Raporton komandat e kryer ne server si /list , /admin etj...

3) b - Ju ben te mundur te lexoni te gjithe notice ne server te kryer nga /chatops

4) k - Ju ben te mundur te shikoni te gjitha killet qe kryen ne server dhe gjitheashtu te shikoni id dhe ip e akilleve qe kapin user te ndryshem.KOMUNIKIMI ME OPERAT E TJERE NE SERVER :

/chatops - Dergon msg te gjithe operave qe jane +b.

/globops - Dergon msg te gjithe operave qe jane +g.

/locops - Dergon msg te gjithe operave local qe jane +g.

/helpops - Dergon msh te gjithe operave qe jane +h (dmth perfshihen dhe helpops).

PROTECTION - Mrotja e serverit :

/mkill arsyeja - Me ane te kesaj komande ju mund te nxirrni disconect user me mas qe kan nick , ip ose id te njejte.Kjo komande keshillohet te perdoret kur ka sulm massjoin ne server.


/akill arsyeja koha - Me kete komande vendos ne akill nje person dhe e bllokon krejtesisht ate , dhe nuk mund te lidhet me dhe e keni ju ne dore kur ai te lidhet.Mund ta bllokosh ne ip/nick/id.(local)
Kjo komande hiqet me ane te /unakill nick/id/ip.

/zline Ip-numerik arsyeja - Bani lokal me i forte per nje user. Nuk tregon as arsye asgje, thjeshte nuk lejon te lidhesh ne server. Hiqet me /unzline (local)

/kline arsyeja koha - Bllokon lidhjen e nje adrese te caktuar vetem per serverin ku jeni ju te lidhur. Hiqet me /unkline (local)

/qline nick arsyeja - Ndalon perdorimin e nje nicku qe eshte i lidhur ne te njejten server me ju, dmth komande lokale.

/clearakills - Heq te gjithe akillet/zline/kline lokale te nje serveri, dmth nuk prek ato qe jane ne OperServ, por vetem lokalet qe mund ti shifni me /stats k.

/rehash - Heq te gjithe akillet/zline/kline, qline etj.. lokale te nje serveri. Gjithmone nuk ka lidhje me OperServ.

Deri ketu ishim ne komanda operi local , tani do tju paraqesim komanda "GLOBAL" , qe bllokon nje user ne menyre globale dhe jo local.

Manual OperSerV :

/os akill add - Shton nje akill global per nje adrese te caktuar. Nqs koha eshte PERM atehere shtohet nje akill permanent. Kjo komande funksionon mbi nje adrese vetem nqs userat qe ajo kap jane nen 20% te komplet userave te serverit. Vetem SRA mund te vendosin akille mbi keto permasa.

/os akill del - Heq nje akill global per nje adrese te caktuar.

/os akill list - Tregon listen e akilleve, te vena nga kush dhe per sa kohe
skadojne.

/os akill view dywEQZQ1lNwu4ToQhjc - Me kete komande arrin te shikosh se nga kush eshte ven akill , arsyen etj. duhet te kesh kete kompleksin e shkronjave te tilla : "dywEQZQ1lNwu4ToQhjc "

/os specs - Tregon flagset qe keni.

/os listadm - Tregon listen e operave global ne server.

/os uptime - Tregon per sa kohe serveri ka qene i ngritur.

/os trigger add arsyeja - Shume veta nga ju kam vene re qe nuk e perdorin fare kete komande, ndoshta edhe se dine, nuk e kuptoj. Nqs e keni vene re me kujdes, vazhdimisht vine disa notice si psh [21:35] -irc.AlbaniaIrC.com- *** Global -- from irc.AlbaniaIrC.com: Clone Alert: 5 client(s) from 83.137.57.8 Kjo do te thote qe ne kte moment jane 5 clone me kete ip, si IRCop qe jeni duhet te interesoheni per kete fakt. Duke bere /who 83.137.57.8 (dmth vetem ip, pa @ ose !. mund te perdorni dhe * psh: /who 83.137.57.* ) do shikoni se kush jane clonet. Duhet te verifikoni nqs kjo eshte net kafe duke bere whois userat ose duke i pyetur. Nqs jane thjeshte clone te futura nga nje person atehere /mkill *!*@83.137.57.8 Jo clone ketu. Nqs kemi te bejme me nje net kafe atehere perdoret komanda trigger. /os trigger add arsyeja. Keshtu na ndihmoni te kemi dhe nje list te ip-ve qe sduhen vene ne akill.

/os trigger list - Tregon listen e Ip-ve te triggeruara.

/os trigger del Ip - Heq nje Ip te triggeruar.

/os qline add nick arsyeja - Ndalon perdorimin e nje nicku te caktuar ne menyre permanente ne te dy serverat. Pra shton nje Sqline.

/os qline del nick - Heq nje Sqline nga lista.

/os qline list - Tregon listen e Sqline.

/ns freeze nick arsyeja - Me komande ngrin nje nick , dhe e ben te paperdoreshem nga cdokush.


/ns thaw nick - Me kete komande heq frozen nga nick dhe e ben te lire dhe mund te perdoret nga personi.

/cs close #kanali msg - Me kete komande mbyll nje kanal.(arsyeja :eshte kapur me reklama , eshte problematik etj.)

/cs reopen #kanali - Me kete komande rihap kanalin qe keni mbyllur.
__________________

o (locop) Local Operator
O (globop) Global Operator
C (coadmin) Gets +C on oper up. Is Co Administrator
A (admin) Gets +A on oper up. Is Server Administrator
a (services-admin) Gets +a on oper up. Is Services Administrator
N (netadmin) Gets +N on oper up. Is AlbaniaIrCAdministrator
r (can_rehash) Access to /REHASH server
R (can_restart) Access to /RESTART server
D (can_die) Access to /DIE server
h (helpop) Oper receives umode +h (helpop)
g (can_globops) Oper can send /GLOBOPS
w (can_wallops) Oper can send /WALLOPS
n (can_localnotice) Oper can send Local Server Notices
G (can_globalnotice) Oper can send Global Server Notices
c (can_localroute) Access to do local /SQUITs and /CONNECTs
L (can_globalroute) Access to do global /SQUITs and /CONNECTs
b (can_kline) Oper can /KLINE users from server
B (can_unkline) Oper can remove Klines
z (can_zline) Can add Z:Lines
Z (can_gzline) Can add global Z:Lines
t (can_gkline) Can use /GLINE, /SHUN and /SPAMFILTER
v (can_override) Can use OperOverride
q (can_setq) Can use +q
H (get_host) Gets +x on oper up
W (get_umodew) Gets +W on oper up
X (can_addline) Can use /ADDLINE
{O}kay (can_localkill) Access to do local /KILLs
{O}kay (can_globalkill) Access to do global /KILLs.
c = View connects/disconnects on local server
e = View 'Eyes' server messages (OperOverride, /CHG* and /SET* usage, ..)
f = View flood alerts
F = View connects/disconnects on remote servers (except U-lines)
G = View TKL notices (Gline, GZline, Shun, etc)
j = View Junk notices (not recommended for normal use)
n = View nick changes on local server
N = View nick changes on remote servers
o = View oper-up notices
q = View rejected nick changes due to Q:lines
s = View general notices
S = View spamfilter matches
v = View usage of /VHOST command
{O}kay = View KILL notices

Materiali ne fjale eshte punuar dhe derguar nga AlbaniaIrC
 

Chat Shqip, Njohje Online

Behuni pjesë e platformës së njohjeve online! Netedy është platforma e chatit më e madhe shqipfolëse! Aty ku mundesia për tu njohur me Vajza & Djem eshte bërë me e thjeshtë!

Alboy

Po te peshtyva ste lepij me..................
ANETAR ✓
Regjistruar më
Nov 26, 2017
Mesazhe
5,320
Pëlqime
7,723
Pikë
113
Bravo AlbanianIrc :) vete e ke punur apo copy paste :) nese e ke bere vete bravo sa durim qe paske pase
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
Top