microsoft edge rc download

CIBOX

Themelues i forumit NETEDY
ANETAR ✓
Mesazhe
405
Nese jeni kureshtarë dhe ju pëlqen të përdorni lundruesin e microsoft versioni Edge është gati për përdorim.

Lundruesi microsoft edge rc më në fund gati për shkarkim, Lundruesa, bato, Dhjetor 14, 2019, 5:14 PM, , 185335, 185080, ezgif-1-0817ad195675-jpg.433, Dhjetor 14, 2019, 5:14 PM


Një ikonë e re dhe i bazuar në lundruesin e hapur chromium nga google së bashku me faktin që është multiplatform e bëjnë të përdorshëm në sistemet MacOs dhe Windows por jo në Linux për momentin.
iOS dhe Android janë të privilegjuar gjithashtu sepse mund ta përdorni Edge lehtësisht në to.

Lundruesi microsoft edge rc më në fund gati për shkarkim, Lundruesa, bato, Dhjetor 14, 2019, 5:14 PM, , 185335, 185080, ezgif-1-0896de9a065a-jpg.434, Dhjetor 14, 2019, 5:14 PM


Lundruesi i ngjan shumë lundruesit chrome nga google me disa përjashtime si heqja e të gjitha API-ve të google dhe vënia e Bing si motor kërkimi primar.

Lundruesi microsoft edge rc më në fund gati për shkarkim, Lundruesa, bato, Dhjetor 14, 2019, 5:14 PM, , 185335, 185080, ezgif-1-6be052de6b35-jpg.435, Dhjetor 14, 2019, 5:14 PM


Lundruesin mund ta shkarkoni këtu
 

Chat Shqip, Njohje Online

Behuni pjesë e platformës së njohjeve online! Netedy është platforma e chatit më e madhe shqipfolëse! Aty ku mundesia për tu njohur me Vajza & Djem eshte bërë me e thjeshtë!

Top