Msgsafe.io email pa pagesë që respekton fshehtësinë tuaj

Pansophia

Themelues i forumit NETEDY
Kontributor
Mesazhe
465
48956

Versioni pa pagesë i kësaj llogarie email ju bën të mundur dërgimin e 25 emaileve në ditë.Shoqëria që bën të mundur punën me këtë email është e regjistruar në Panama shtet që nuk i bindet asnjë ligji Amerikan ose Evropian mbi mbikqyrjen dhe përgjimin e njerëzve në internet.Duke pasur parasysh qe gmail ose mënyra të tjera edhe pse janë pa pagesë përgjojnë dhe përdorin të dhënat e përdoruesve pa asnjë leje prej tyre msgsafe.io është një mundësi më shumë për ruajtjen e fshehtësisë dhe të dhënave.
Faqja thatoneprivacysite përshkruan në mënyrë më të qartë pse ky email është më i sigurtë se gmail ose shërbime të tjera pa pagesë.
 

Chat Shqip, Njohje Online

Behuni pjesë e platformës së njohjeve online! Netedy është platforma e chatit më e madhe shqipfolëse! Aty ku mundesia për tu njohur me Vajza & Djem eshte bërë me e thjeshtë!

Vinj0l

Im the architet off my own destruction
ANETAR ✓
Mesazhe
623
Location
Fier
E kam thene une per ty qe ti vlen
po jo thonin kta :D
 

CoVid-19 [ALB]

Top