• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.
 • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

  Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar ju arrini të shihni pjesën me të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. Ju lutem : REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forumin Netedy.com.

Nderto webfaqen tende te pare me Bootstrap!

molecule

Account closed
I Rregjistruar/e
Mesazhe
3,955
Likes
7,733
Location
127.0.0.1
#1
Bootstrap eshte framework ne HTML/CSS qe ne pak kohe u kthye ne me e perdorura! Framework dmth strukture pra me bootstrap i keni te gjitha strukturat e nje webfaqeje gati dhe te dizajnuara plus kompatibel per cdo paisje! Kjo eshte arsya qe u mbipopullua perdorimi i tij ne 80% te webfaqeve!

Cfare na duhet?
1: Bootstrap Framework
2: Deshir dhe vullnet per pune
3: Pak kreativitet

Sot do ju tregoj si te ndertoni faqen tuaj te pare me bootstrap. Ne kete rast do perdor CDN (content delivery network) pra do marr platformen online te hostuar ne nje nga serverat e cloudflare!

Code:
<!DOCTYPE html>
<html lang="en">
 <head>
  <meta charset="utf-8">
  <meta name="viewport" content="width=device-width, initial-scale=1, shrink-to-fit=no">
  <meta name="description" content="Nderto webfaqen tende te pare me Bootstrap! mundesuar nga molecule ne forum.netedy.com">
  <meta name="author" content="molecule - forum.netedy.com">
  <title>Nderto webfaqen tende te pare me Bootstrap!</title>
  <link href="https://v4-alpha.getbootstrap.com/dist/css/bootstrap.min.css" rel="stylesheet">
  <link href="https://v4-alpha.getbootstrap.com/examples/starter-template/starter-template.css" rel="stylesheet">
 </head>

 <body>

  <nav class="navbar navbar-toggleable-md navbar-inverse bg-inverse fixed-top">
   <button class="navbar-toggler navbar-toggler-right" type="button" data-toggle="collapse" data-target="#navbarsExampleDefault" aria-controls="navbarsExampleDefault" aria-expanded="false" aria-label="Toggle navigation">
    <span class="navbar-toggler-icon"></span>
   </button>
   <a class="navbar-brand" href="#">Navigimi</a>

   <div class="collapse navbar-collapse" id="navbarsExampleDefault">
    <ul class="navbar-nav mr-auto">
     <li class="nav-item active">
      <a class="nav-link" href="#">Home <span class="sr-only">(current)</span></a>
     </li>
     <li class="nav-item">
      <a class="nav-link" href="#">Link</a>
     </li>
     <li class="nav-item">
      <a class="nav-link disabled" href="#">Jasht Funksioni</a>
     </li>
     <li class="nav-item dropdown">
      <a class="nav-link dropdown-toggle" href="http://shembull.com" id="dropdown01" data-toggle="dropdown" aria-haspopup="true" aria-expanded="false">Dropdown</a>
      <div class="dropdown-menu" aria-labelledby="dropdown01">
       <a class="dropdown-item" href="#">veprim</a>
       <a class="dropdown-item" href="#">veprim tjeter</a>
       <a class="dropdown-item" href="#">Shto dicka tjeter</a>
      </div>
     </li>
    </ul>
   </div>
  </nav>

  <div class="container">

   <div class="starter-template">
    <h1>Nderto webfaqen tende te pare me Bootstrap!</h1>
    <p class="lead">Ky eshte nje paragraf i thjeshte ne bootstrap</p>
   </div>

  </div>
  <script src="https://code.jquery.com/jquery-3.1.1.slim.min.js" integrity="sha384-A7FZj7v+d/sdmMqp/nOQwliLvUsJfDHW+k9Omg/a/EheAdgtzNs3hpfag6Ed950n" crossorigin="anonymous"></script>
  <script src="https://cdnjs.cloudflare.com/ajax/libs/tether/1.4.0/js/tether.min.js" integrity="sha384-DztdAPBWPRXSA/3eYEEUWrWCy7G5KFbe8fFjk5JAIxUYHKkDx6Qin1DkWx51bBrb" crossorigin="anonymous"></script>
  <script src="https://maxcdn.bootstrapcdn.com/bootstrap/4.0.0-alpha.6/js/bootstrap.min.js"></script>
 </body>
</html>
REZULTATI:


Faqe te ndertuara me bootstrap:
tvshqip.co // shoqeria.net (te punuara nga une)
 

Vinjol

Vergees es nie....
VIP i Forumit
Mesazhe
4,068
Likes
5,169
#3
Html lang it ose al

Pse en :)
 

molecule

Account closed
I Rregjistruar/e
Mesazhe
3,955
Likes
7,733
Location
127.0.0.1
#4

Vinjol

Vergees es nie....
VIP i Forumit
Mesazhe
4,068
Likes
5,169
#5
per zotin skam me nerva besom