Per perdoruesit e IRCCloud ne chat

CIBOX

Themelues i forumit NETEDY
ANETAR ✓
Mesazhe
405
Bisedimi në chat me kamer ose jo, ju jep mundësinë të njihni njerëz të tjerë dhe të shkëmbeni mendime të ndryshme , të diskutoni rreth ç'do teme në dhomën Kryesore #Shqipëria.

Në Chatin tonë mund të hyni me MiRC client: /server irc.Netedy.com gjithashtu dhe nga webfaqet:


Code:
https://netedy.com
http://albania.chatoshqip.com/
https://topalbania.org/
http://www.albchati.com/
https://www.shoqeria.net/
Per perdoruesit e IRCCloud konfigurimet jane si me poshte:

43316


Nderroni te dhenat si pershembull tek NICKNAME vendosni nofken tuaj ne chat, dhe nese e keni te rregjistruar tek kutiza qe thote NICKSERV PASSWORD vendosni fjalekalimim e emrit dhe jepini CONNECT.
 

Chat Shqip, Njohje Online

Behuni pjesë e platformës së njohjeve online! Netedy është platforma e chatit më e madhe shqipfolëse! Aty ku mundesia për tu njohur me Vajza & Djem eshte bërë me e thjeshtë!

Top