Përcillni një mesazh...

Liber8

U can't pLaY a pLaYa
ANETAR ✓
Mesazhe
2,146
Mosha
37
Gjëja më e vështirë që bartim në kokat tona janë mendimet e kota. E në veçanti kur ato kanë të bëjnë me gjykimin ndaj të tjerëve.

116881642_3003231619806637_6214110812201061171_n.jpg
 

DuQe

♡☆Une me ty...ti me mua...NeTeDy ♡🐆🐅
BlacK LoVe
Mesazhe
13,210
* * * * * * * * *
Se mos je lodhur
duke mbartur peshën time.
Se mos je lodhur me duart e mia,
me sytë e mi, me hijen time.

Fjalët i mia ishin të përndezura,
fjalët e mia ishin puse të thellë.

Do të vijë një ditë në një ditë të beftë
do të ndjesh brenda vetes
gjurmët e hapave të mi
se si largohen.

Dhe kjo peshë do të jetë më e rënda.
 
  • Pëlqej
Reactions: HIM

Lina

Ετερως εγώ
Anetar i Stafit
ADMIN/E
Mesazhe
14,211
Vendndodhja
Me kembe ne toke
Një përqafim.......i fundit sigurisht që kurrë nuk është ngushëllues por përkundrazi e shton më tepër dhimbjen.
 

Dëbora

-
Anetar i Stafit
MODERATOR/E
Mesazhe
3,830
E vërteta dhemb për një kohë, ndërsa gënjeshtra gjithë kohën. Ndaj, thuajeni të vërtetën, duke mos e menduar se sa dhemb!
 

Niko

only yours
Anetar i Stafit
MODERATOR/E
Mesazhe
17,250
" Kam nevojë për shumë dashuri, të dua dhe të më duan.
Dashuria nuk më terrorizon, por humbja e saj po. "
 

Liber8

U can't pLaY a pLaYa
ANETAR ✓
Mesazhe
2,146
Mosha
37
Për shumëkënd kjo foto mund të duket shumë qesharake por fatkeqësisht kjo foto tregon një realitet shumë të hidhur.

Ja si duket njeriu që tenton të bëhet kush nuk është...!

Ji vetja dhe bëhu vetja me krenari ngase, mbi të gjitha, ka qenë vullneti i Zotit që të jesh ky që je andaj çdo përpjekje për të dal jashtë vetës tënde është përpjekje qesharake...

57504569_2007800866016389_3973819169505280000_n.jpg
 

Dëbora

-
Anetar i Stafit
MODERATOR/E
Mesazhe
3,830
“Nëse ndodh
dhe me siguri do të ndodhë,
që të shuhet drita
para dhe pas teje,
Mos u brengos!
Vazhdo rrugën për nga je nisur
dhe thuaj:
Nuk e ke patjetër të ndriçosh
Do e gjej rrugën, vetë
edhe nëpër erësirë!”


E huazuar
 
Top