Postoni diçka për një person pa i përmendur emrin

Inna1

Ti dhe vetëm Ti...
ANETAR ✓
Mesazhe
262
Ti e din se kush e bo mas miri...Ti e din se nuk jom ka ta silli 😁
 

Konkursi i Letersise

 • Melankolia

  Votes: 2 9.1%
 • Per Dashurine

  Votes: 0 0.0%
 • Ambjenti i Iluzionit

  Votes: 1 4.5%
 • Era...

  Votes: 2 9.1%
 • Nese...

  Votes: 2 9.1%
 • Dikur..

  Votes: 3 13.6%
 • Femijeria

  Votes: 12 54.5%
Top