Welcome to the forum 👋, Guest

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

    Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

Recetë gatimesh nga të gjithë.

Ohoho
Une vdes per kte:)
Po ne menyrem greke te gatuar,
Ne ne alb e gatuajme me shume si turqit
Ne i shoqerojme me kos ketu .....jane enderr
 
Ne i shoqerojme me kos ketu .....jane enderr
Po dhe jo vetem shoqerimi me kos
Po dhe erezat i keni me ndryshe
 
Po dhe jo vetem shoqerimi me kos
Po dhe erezat i keni me ndryshe

Po eshte shume e vertet ne ketej e kemi ndryshuar pak ....sespe tamam edhe ushqim turk ...por ketu me pak ndryshim
 
Gratin lakre

Përbërësit:

1 lakër mesatare
3 karota
500 gr. mish i grirë
10 domate ose 1 L salcë domateje (unë preferoj domatet)
1 qepë
2 thelpinj hudhre
3 vezë
2,5 dl qumësht
Kripë dhe mëlmesa sipas dëshirës

Përgatitja:
Në një enë skuqet mishi i grirë me qepën dhe hudhrën të grira imët.
I shtohen domatet e grira ose salca. Kur të marë një të zier, shtrohet në fund të enës për pjekje.
3E508D70-0A76-4B73-9EB7-C6856ECF257D.jpeg
Brenda kohës, fërgohet lakra dhe karotat e grira deri sa të zbuten pak dhe shtrohen sipër
E200E13C-A146-4FA9-B726-87739D2EC9CE.jpeg

Vezët dhe qumështi përzihen dhe hudhen mbi shtresën e lakrës
0F9F77EE-51DE-4A5F-A546-8346B6604975.jpeg

Piqet rreth 40 minuta në 200 gradë deri sa të marë ngjyrën e duhur
1C3E4FFE-BFED-4CBC-93ED-8F7925C755C4.jpeg

Servohet me perime sezonale apo ato që preferoni. Shija juaj.
0328E867-9FDD-474A-A6FF-65AA59359DFA.jpeg

Ju bëftë mirë ?
 

Përgatisni omëletë spanjolle sipas recetës së stilistit të famshëm Manolo Blahnik!​


227167_profimedia0522607518_ls-780x439.jpg


Përbërësit:
▪ 50 ml vaj ulliri ekstra të virgjër
▪ 1 hudhër mesatare
▪ 5-8 patate
▪ 4 vezë
▪ Një grusht majdanoz të freskët
▪ Kripë dhe piper për shije


Përgatitja:

Merrni qepët e copëtuara imët dhe vendosini të skuqen në vaj ulliri, pastaj shtoni patate të reja të prera dhe skuqni gjithçka së bashku. Kjo mund të zgjasë rreth gjysmë ore, prandaj duhet ta trazoni herë pas here.

Kur të jetë gati, kullojeni patatet dhe qepët përmes një kullese dhe lërini vajin mënjanë.

Rrihni vezët me pak majdanoz dhe piper dhe vetëm pak kripë. Pastaj përzieni vajin, patatet, qepët me vezët dhe hidhni gjithçka në një tas më të thellë. Lëreni të bashkohen të gjitha dhe gatuajini së bashku.

Tani ndiqni procedurën, e cila është më stresuese për stilistin. Hiqni omëletën nga tigani. Për ta hequr nga tava, vendosni një pjatë të pastër sipër dhe kthejeni nga ana tjetër.


Shijoni një vakt të shijshëm! /Telegrafi/
 

Postime të reja

Theme customization system

You can customize some areas of the forum theme from this menu.

Choose the color combination according to your taste

Select Day/Night mode

You can use it by choosing the day and night modes that suit your style or needs.

Welcome to the forum 👋, Guest

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.