Shihemi ne gjyqin NETEDY.COM

CARLI

TE QESHESH ESHT SHTIM JETE
ANETAR ✓
Mesazhe
1,437
Mosha
29
Vendndodhja
Uk. England birmingham
Prsh sot kemi nje ceshtje shum pikante ne gjyqin ton @The_Joker hedh ne gjyq @Sy-kaltra dhe @Dolce
Shqyrtojm akuzen
Lajmi fundit:
@The_Joker hedh ne gjyq @Sy-kaltra per akuz te rreme pasi ka disa screenshot ku sykaltra i ka bo presion per ti mare leke ose do e padise per ngacmim seksual..
Nen hetim jane dhe @Dolce per deshmitare rreme...dhe gazetari çarli...

Pritet cfare do ndodhi ne vijim...
 

CARLI

TE QESHESH ESHT SHTIM JETE
ANETAR ✓
Mesazhe
1,437
Mosha
29
Vendndodhja
Uk. England birmingham
Pasi shqyrtuam provat dhe akuzen dolem ne perfundim se @Sy-kaltra dhe @Dolce jan te pafajshme kundrejt akuzimit nga @The_Joker .
Vendimi per @The_Joker detyrim paraqitje 1 her ne muaj ne polici dhe nje gjob per prishje qetsie per dy vajzat 30 000 euro dhe 10 000 euro per gazetarin carli qe u akuzua padrejsisht .
Mbyllet ceshtja 🔨
 
Top