Shkelën rregullat, WhatsApp bllokon mbi 2 milionë llogari

HERA

Ετερως εγώ
Anetar i Stafit
Adm Nt2
Mesazhe
18,434
Vendndodhja
Me kembe ne toke

Shkelën rregullat, WhatsApp bllokon mbi 2 milionë llogari​


WhatWhatsApp ka bllokuar mbi dy milionë llogari në Indi në maj dhe qershor për shkelje të rregullave.

Shërbimi tha se 95% e këtyre përdoruesve u bllokuan për shkelje të kufijve të numrit të herëve që mund të përcillen mesazhet në Indi.
Dorëzimet u bënë nga ËhatsApp në raportin e parë të pajtueshmërisë mujore nën rregullat e reja të diskutueshme të Indisë për IT.

India është tregu më i madh i WhatsApp me rreth 400 milion përdorues.

Shërbimi i mesazheve në pronësi të Facebook tha se “fokusi i tij kryesor” ka qenë parandalimi i llogarive në Indi nga dërgimi i mesazheve të dëmshme ose të padëshiruara në shkallë.
Duke përdorur teknologjinë e përparuar të mësimit të makinës, WhatsApp thuhet se ndalon afër tetë milionë llogari në të gjithë botën çdo muaj.
(BalkanWeb)
 

Konkursi i Letersise

 • Melankolia

  Votes: 2 9.1%
 • Per Dashurine

  Votes: 0 0.0%
 • Ambjenti i Iluzionit

  Votes: 1 4.5%
 • Era...

  Votes: 2 9.1%
 • Nese...

  Votes: 2 9.1%
 • Dikur..

  Votes: 3 13.6%
 • Femijeria

  Votes: 12 54.5%
Top