Shtohet lidhja e sigurte nga Web Chati i Netedy.

Status
Not open for further replies.

`

Mesazhe
5,228
Vendndodhja
Burkina Faso
Sic e keni vene re kemi disa probleme te vogla me platformen e chatit por qe do stabilizohet ditet ne vazhdim

Risi e ksaj platforme eshte se kemi shtuar Secure connection:

Shikim paraprak:
*** Client connecting: gostivarlinka ([email protected]) [xx.xx.xx.xx.] {clients} [secure ECDHE-RSA-AES256-GCM-SHA384]

Gjithashtu Chati tani suporton dhe Ipv6:
*** Client connecting: Jaguar ([email protected]{hidden}) [2a02:1812:xxxx:e500:xxxx:4e4:7645:6fda] {clients} [secure ECDHE-RSA-AES256-GCM-SHA384]
 
Status
Not open for further replies.
Top