Si ta bëjmë njeriun skllav në pesë hapa

Lina

Ετερως εγώ
Anetar i Stafit
ADMIN/E
Mesazhe
13,906
Vendndodhja
Me kembe ne toke
Si ta bëjmë njeriun skllav në pesë hapa:

1. Mbajeni njeriun sa më të dobët.

2. Mbajeni njeriun në injorancë dhe mashtrim sa më shumë që të jetë e mundur.

3. Mbajeni njeriun sa më të frikësuar që të jetë e mundur.

4. Mbajeni njeriun sa më të pakënaqur që të jetë e mundur.

5. Mbajini njerëzit sa më shumë larg nga njëri-tjetrit.

Osho

————————-

FB_IMG_1620078077982.jpg
 

centos

Uçk
ANETAR ✓
Mesazhe
5,783
Vendndodhja
France
Si ta bëjmë njeriun skllav në pesë hapa:

1. Mbajeni njeriun sa më të dobët.

2. Mbajeni njeriun në injorancë dhe mashtrim sa më shumë që të jetë e mundur.

3. Mbajeni njeriun sa më të frikësuar që të jetë e mundur.

4. Mbajeni njeriun sa më të pakënaqur që të jetë e mundur.

5. Mbajini njerëzit sa më shumë larg nga njëri-tjetrit.

Osho

————————-

View attachment 96900
Fatekeqesisht nje Realitet qe ndodh tani ne qiftet Shqipetare
 

Redbull

..
VIP I FORUMIT
Mesazhe
5,928
Si ta bëjmë njeriun skllav në pesë hapa:

1. Mbajeni njeriun sa më të dobët.

2. Mbajeni njeriun në injorancë dhe mashtrim sa më shumë që të jetë e mundur.

3. Mbajeni njeriun sa më të frikësuar që të jetë e mundur.

4. Mbajeni njeriun sa më të pakënaqur që të jetë e mundur.

5. Mbajini njerëzit sa më shumë larg nga njëri-tjetrit.

Osho

————————-

View attachment 96900
Pse nuk hedh nai teme si ta besh njeriun e lumtur me 5 hapa
 

Chilling

Anetar i ri
ANETAR ✓
Mesazhe
6,050
Si ta bëjmë njeriun skllav në pesë hapa:

1. Mbajeni njeriun sa më të dobët.

2. Mbajeni njeriun në injorancë dhe mashtrim sa më shumë që të jetë e mundur.

3. Mbajeni njeriun sa më të frikësuar që të jetë e mundur.

4. Mbajeni njeriun sa më të pakënaqur që të jetë e mundur.

5. Mbajini njerëzit sa më shumë larg nga njëri-tjetrit.

Osho

————————-

View attachment 96900
Ti mire e ke , por se mban dot , vetem nese personi ka karakter shum te dobet dhe e lejon ta perdorin !

Gje qe aktualisht ndodh shpesh ne shoqeri apo ne marredhenie !
Kjo eshte per njerezit e dobet qe i nenshtrrohen te tjerve !
Dhe me habit fakti si e lejojne veten deri ne ate pike ! Qofshin femra apo meshkuj
 

HIM

_______
VIP I FORUMIT
Mesazhe
8,468
Mosha
32
Vendndodhja
Kurrkund
Osho i vendos keto 5 pika ne nje plan macro dhr ska lidhje fare kjo me ciftet shqiptare.
Ne te gjithe jemi skllever te nje sistemi dhe po ti lexojme me vemendje i plotesojme te pesta pikat.
 

djali

Anetar i ri
ANETAR ✓
Mesazhe
424
Mosha
19
Si ta bëjmë njeriun skllav në pesë hapa:

1. Mbajeni njeriun sa më të dobët.

2. Mbajeni njeriun në injorancë dhe mashtrim sa më shumë që të jetë e mundur.

3. Mbajeni njeriun sa më të frikësuar që të jetë e mundur.

4. Mbajeni njeriun sa më të pakënaqur që të jetë e mundur.

5. Mbajini njerëzit sa më shumë larg nga njëri-tjetrit.

Osho

————————-

View attachment 96900
Strategjii diktatiresh. Po dergo se si te behemi me lek me 50 hapa ose 500 vetem te behet si mhb
 
Top