Si të Verifikoni Nëse Dikush të Ndjek Nëpërmjet Smartfonit Tënd

CIBOX

Management team
Kontributor
Mesazhe
188
Location
127.0.0.1
Siguria duhet të jetë gjithmonë prioriteti ynë kryesor.

Me ndihmën e disa kodeve të shkurtra, mund të gjeni më shumë informacion rreth cilësimeve të telefonit tuaj dhe të analizoni nëse mesazhet dhe informacioni juaj janë të mbrojtur dhe nëse jeni duke u gjurmuar.

Ne kemi mbledhur disa nga kodet më të dobishme dhe të rëndësishme për telefonat e mençur së bashku me disa udhëzime për ata që janë të shqetësuar se mund të jenë duke u gjurmuar.

33210

Me këtë kod, mund të zbuloni nëse thirrjet, mesazhet dhe të dhënat e tjera po devijohen. Statusi i llojeve të ndryshme të diversioneve që po ndodhin së bashku me numrin që informacioni po transferohet do të shfaqet në ekranin e telefonit tuaj.

Ky funksion më së shpeshti përdoret nga partnerët xhelozë ose nga prindërit që përpiqen të mbrojnë fëmijët e tyre nga spam ose kriminelë.

Njerëzit e moshuar shpesh bëhen viktima të kësaj praktike kur ua japin telefonave të huajve për të bërë një telefonatë. Nëse ata e bëjnë këtë, ata rrezikojnë të kenë informacion rreth asaj se ku jetojnë, cilët janë miqtë dhe familja, zakonet dhe aktivitetet e tyre të përditshme, madje edhe rrethanat e tyre financiare ua kalojnë keqdashësve.

33211

Telefononi këtë kod nëse doni të gjeni se ku thirrjet, mesazhet dhe të dhënat janë duke u ridrejtuar në qoftë se keni vënë re se askush nuk mund të lidhet me ju. Shanset janë në këtë rast që thirrjet tuaja zanore janë duke u ridrejtuar në një nga numrat e operatorit tuaj të telefonit celular.

33213

Ky është një kod universal për të ndërprerë të gjitha format e ridrejtimit nga telefoni juaj. Është mirë ta përdorni këtë para se të përdorni roaming. Në këtë rast, paratë nuk do të merren nga llogaria juaj për thirrjet që janë të ridrejtuara në parazgjedhje në postën tuaj zanore.

33214

Me ndihmën e këtij kodi, mund të gjeni IMEI (International Mobile Equipment Identifier). Nëse e dini këtë numër, mund të gjeni telefonin tuaj nëse dikush e vjedh atë.

Kur ndizet, vendndodhja e tij i transmetohet automatikisht operatorit të rrjetit edhe nëse është futur një kartë SIM tjetër. Nëse dikush e di numrin tuaj IMEI, ata mund të gjejnë modelin dhe karakteristikat teknike të telefonit tuaj.

33215

Ekzistojnë kode speciale që lejojnë dikë të përcjellë vendndodhjen tuaj dhe gjithashtu të përcaktojë nëse dikush po ju ndjek. Për këtë, ju nevojitet netmonitori i shërbimeve.

Shkruani një nga kodet e mëposhtme:

për iPhone: 3001#12345#
për Android: ##4636## ose ##197328640##

Hapi 1
. Shkoni tek seksioni i quajtur UMTS Cell Environment, pastaj UMTS RR info, dhe shkruani të gjitha numrat nën Cell ID. Këto numra janë stacionet bazë të vendodhura aty pranë. Telefoni juaj do të lidhet me parazgjedhje me atë që lëshon sinjalin më të mirë.

Hapi 2. Kthehuni te menyja kryesore, dhe klikoni mbi skedën MM info, pastaj mbi Serving PLMN. Shkruani numrat nën Kodin e Zonës Lokale (LAC) (Local Area Code).

Hapi 3. Me ndihmën e këtyre dy numrave dhe një faqeje të zakonshme (skedari i katërt në të majtë), mund të përcaktoni vendndodhjen në hartën e stacionit bazë me të cilin është lidhur telefoni juaj.

Ata që janë të dyshimtë janë stacionet telefonike bazë – ky mund të jetë një kamion ose një autobus i vogël me një antenë të madhe. Këto lloje automjetesh përdoren në festivale e muzikës rock dhe në vende ku mbulimi në Internet është i dobët.

Nëse ka një prej tyre afër, me sa duket pa ndonjë arsye logjike, është e mundur që dikush të angazhohet në spiunazh.
 

Chat Shqip, Njohje Online

Behuni pjesë e platformës së njohjeve online! Netedy është platforma e chatit më e madhe shqipfolëse! Aty ku mundesia për tu njohur me Vajza & Djem eshte bërë me e thjeshtë!

Alboy

Po te peshtyva ste lepij me..................
Mesazhe
5,090
@CIBOX thats u mean :D

CodeDescription
##4636##Display information about Phone, Battery and Usage statistics
##7780##Restting your phone to factory state-Only deletes application data and applications
27673855#It’s a complete wiping of your mobile also it reinstalls the phones firmware
##34971539##Shows completes information about the camera
##7594##Changing the power button behavior-Enables direct poweroff once the code enabled
##273283255663282##*For a quick backup to all your media files
##197328640##Enabling test mode for service activity
##232339## OR ##526##Wireless Lan Tests
##232338##Displays Wi-Fi Mac-address
##1472365##For a quick GPS test
##1575##A Different type GPS test
##0283##Packet Loopback test
##0##*LCD display test
##0673## OR ##0289##Audio test
##0842##Vibration and Backlight test
##2663##Displays touch-screen version
##2664##Touch-Screen test
##0588##Proximity sensor test
##3264##Ram version
##232331##Bluetooth test
##7262626##Field test
##232337#*#Displays bluetooth device address
##8255##For Google Talk service monitoring
##49862650468##*PDA, Phone, Hardware, RF Call Date firmware info
##1234##PDA and Phone firmware info
##1111##FTA Software version
##2222##FTA Hardware verion
##44336##Displays Build time and change list number
*#06#Displsys IMEI number
##8351##Enables voice dialing logging mode
##8350##Disables voice dialing logging mode
##778 (+call)Brings up Epst menu
 
Top