Situatë alarmante! Mbërrin në Greqi mutacioni indiani i COVID-19

HERA

Ετερως εγώ
Anetar i Stafit
ADMIN/E
Mesazhe
15,554
Vendndodhja
Me kembe ne toke

Situatë alarmante! Mbërrin në Greqi mutacioni indiani i COVID-19​


Situatë alarmante! Mbërrin në Greqi mutacioni indiani i COVID-19


Një alarm është dhënë nga autoritetet shëndetësore greke pas zbulimit të një rasti të dytë të llojit të mutacionit indian të koronavirusit, këtë herë në qendër të Athinës.

Specialistët po monitorojnë pacientin, i cili është një shtetas grek dhe në të njëjtën kohë po gjurmohen kontaktet e tij.

Një rast tjetër i këtij mutacioni u zbulua në Patras pak ditë më parë shkruajnë mediat greke.
Ky ishte pak më ndryshe nga lloji tipik i mutacionit dhe kishte të bënte me një grek, pa histori udhëtimesh, i cili as nuk kishte nevojë të shtrohej në spital.


Shkencëtarët theksojnë se vaksinat ekzistuese gjithashtu mbulojnë mutacionin indian, i cili është shumë më ngjitës, sipas të dhënave të disponueshme deri më tani.
Varianti indian i koronavirusit u zbulua për herë të parë në Evropë, në Belgjikë , midis një grupi studentësh që mbërritën këtë muaj nga India në vend, përmes Aeroportit Ndërkombëtar të Parisit Charles de Gaulle.
 

‘D’

Anetar i ri
ANETAR ✓
Mesazhe
5,275

Situatë alarmante! Mbërrin në Greqi mutacioni indiani i COVID-19​


Situatë alarmante! Mbërrin në Greqi mutacioni indiani i COVID-19


Një alarm është dhënë nga autoritetet shëndetësore greke pas zbulimit të një rasti të dytë të llojit të mutacionit indian të koronavirusit, këtë herë në qendër të Athinës.

Specialistët po monitorojnë pacientin, i cili është një shtetas grek dhe në të njëjtën kohë po gjurmohen kontaktet e tij.

Një rast tjetër i këtij mutacioni u zbulua në Patras pak ditë më parë shkruajnë mediat greke.
Ky ishte pak më ndryshe nga lloji tipik i mutacionit dhe kishte të bënte me një grek, pa histori udhëtimesh, i cili as nuk kishte nevojë të shtrohej në spital.


Shkencëtarët theksojnë se vaksinat ekzistuese gjithashtu mbulojnë mutacionin indian, i cili është shumë më ngjitës, sipas të dhënave të disponueshme deri më tani.
Varianti indian i koronavirusit u zbulua për herë të parë në Evropë, në Belgjikë , midis një grupi studentësh që mbërritën këtë muaj nga India në vend, përmes Aeroportit Ndërkombëtar të Parisit Charles de Gaulle.
Që vaksinat ekzistuese të mbulojnë virusin me mutacione, duhet që ai të jetë futur në vaksinë. Pra nuk është mutacion i ri apo i panjohur për prodhuesit e vaksinës. Edhe një arsye më shumë për të futur frikën në njerëz, për t’i shitur vaksinat lol lol lol
 

HERA

Ετερως εγώ
Anetar i Stafit
ADMIN/E
Mesazhe
15,554
Vendndodhja
Me kembe ne toke
Që vaksinat ekzistuese të mbulojnë virusin me mutacione, duhet që ai të jetë futur në vaksinë. Pra nuk është mutacion i ri apo i panjohur për prodhuesit e vaksinës. Edhe një arsye më shumë për të futur frikën në njerëz, për t’i shitur vaksinat lol lol lol

E keqa eshte se ne ketej na kane te izoluar e na çmenden
 

‘D’

Anetar i ri
ANETAR ✓
Mesazhe
5,275
E keqa eshte se ne ketej na kane te izoluar e na çmenden
Durim ❤️ do kalojë edhe kjo.
Tani sipas perceptimit tim, është LB III-të - biologjike. Ndryshe nuk ka llogjikë.
Së paku të ruajm shëndetin mental. 🤗
 

NOUR

-Smile Now~Cry Later-
Kontributor/e
Mesazhe
17,615
Tallje genci me paramendim 😛nga qershori pritet te vi ay varianti afrikan i virusit ne gerqi qe eshte 10 here me ngjites se kto qe po qarkullojn tani edhe sjell 1 deshir shume te madhe apo epsh te grat qe e mbartin per te kryer akte seksuale ruhuni burra se kohe e keqe po vjen lol 😜
 
Top