Sygjerim per marrjen e masave ndeshkuese ne lidhje me bisedat #Shqiperia

Status
Not open for further replies.

miku

Chatoshqip.com
ANETAR ✓
Mesazhe
360
Mosha
38
Vendndodhja
Albania
Kam nje sygjerim ne lidhje me masat ndeshkuese nga bisedat ne #Shqiperia, ndonese eshte i pa kompletuar si sygjerim, shpresoj te kompletohet me mendimet tuaja.
BAN-i eshte i "shenjte" poashtu edhe personi qe e vendos ate BAN.
Para se nje @ Aop/Sop ti vendosi BAN nje perdoruesi abuzues duhet te jete 100% i bindur se i "dyshuari" e meriton ndeshkimin.
Ka pasur shume raste ne te shkuaren qe jane vendosur BAN vetem per nje fjale, pa ndjekur gjithe qellimin e bisedes se perdoruesit.
Duhet te kemi kujdes, dikush mund te shkruaje gabim dhe ndonje fjale...mos te nxitohemi te gabojme dhe NE duke vene BAN.
Cdo perdorues qe e tepron me sjelljen e tij fyese duket sepse vazhdimisht ka ate qellim, pra mire do ishte te ndjekim gjithe qellimin e bisedes te nje perdoruesi para se ti vendosim BAN.
Gjithashtu do doja tju sygjeroja te ishim pak me "te lire" ne marrjen e masave ndeshkuese ne lidhje me bisedat "hot" qe kryejne perdoruesit me njeri tjetrin ne #Shqiperia.
Kur shkruaj bisedat "hot", nenkuptoj VETEM ato lloj bisedash qe kane nje sense humori, ndoshta black humor por gjithsesi nuk krijojne "reagime hakmarrese" ndermjet bashkebiseduesve ne #Shqiperia dhe nuk permbajne asnje kuptim apo nenkuptim ofendues/urrejtes/diskriminues.
 
H

HerculeS

Guest
Kam nje sygjerim ne lidhje me masat ndeshkuese nga bisedat ne #Shqiperia, ndonese eshte i pa kompletuar si sygjerim, shpresoj te kompletohet me mendimet tuaja.
BAN-i eshte i "shenjte" poashtu edhe personi qe e vendos ate BAN.
Para se nje @ Aop/Sop ti vendosi BAN nje perdoruesi abuzues duhet te jete 100% i bindur se i "dyshuari" e meriton ndeshkimin.
Ka pasur shume raste ne te shkuaren qe jane vendosur BAN vetem per nje fjale, pa ndjekur gjithe qellimin e bisedes se perdoruesit.
Duhet te kemi kujdes, dikush mund te shkruaje gabim dhe ndonje fjale...mos te nxitohemi te gabojme dhe NE duke vene BAN.
Cdo perdorues qe e tepron me sjelljen e tij fyese duket sepse vazhdimisht ka ate qellim, pra mire do ishte te ndjekim gjithe qellimin e bisedes te nje perdoruesi para se ti vendosim BAN.
Gjithashtu do doja tju sygjeroja te ishim pak me "te lire" ne marrjen e masave ndeshkuese ne lidhje me bisedat "hot" qe kryejne perdoruesit me njeri tjetrin ne #Shqiperia.
Kur shkruaj bisedat "hot", nenkuptoj VETEM ato lloj bisedash qe kane nje sense humori, ndoshta black humor por gjithsesi nuk krijojne "reagime hakmarrese" ndermjet bashkebiseduesve ne #Shqiperia dhe nuk permbajne asnje kuptim apo nenkuptim ofendues/urrejtes/diskriminues.
Nuk e di nese e ke ber apo Jo por mendoj kjo duhet te postohet edhe tek zona sop nga kuund ta lexojn sop-ët dhe ta percjellin direkt Tek aopet qe te zbatohet , un personalisht jam dakord me kete dhe eshte mese e vertet Kan ndodhur shum raste te tilla ( pothuajse nga te gjith ,edhe nga un )
 

Juno

ALBSYSTEM
Mesazhe
29,092
Kam nje sygjerim ne lidhje me masat ndeshkuese nga bisedat ne #Shqiperia, ndonese eshte i pa kompletuar si sygjerim, shpresoj te kompletohet me mendimet tuaja.
BAN-i eshte i "shenjte" poashtu edhe personi qe e vendos ate BAN.
Para se nje @ Aop/Sop ti vendosi BAN nje perdoruesi abuzues duhet te jete 100% i bindur se i "dyshuari" e meriton ndeshkimin.
Ka pasur shume raste ne te shkuaren qe jane vendosur BAN vetem per nje fjale, pa ndjekur gjithe qellimin e bisedes se perdoruesit.
Duhet te kemi kujdes, dikush mund te shkruaje gabim dhe ndonje fjale...mos te nxitohemi te gabojme dhe NE duke vene BAN.
Cdo perdorues qe e tepron me sjelljen e tij fyese duket sepse vazhdimisht ka ate qellim, pra mire do ishte te ndjekim gjithe qellimin e bisedes te nje perdoruesi para se ti vendosim BAN.
Gjithashtu do doja tju sygjeroja te ishim pak me "te lire" ne marrjen e masave ndeshkuese ne lidhje me bisedat "hot" qe kryejne perdoruesit me njeri tjetrin ne #Shqiperia.
Kur shkruaj bisedat "hot", nenkuptoj VETEM ato lloj bisedash qe kane nje sense humori, ndoshta black humor por gjithsesi nuk krijojne "reagime hakmarrese" ndermjet bashkebiseduesve ne #Shqiperia dhe nuk permbajne asnje kuptim apo nenkuptim ofendues/urrejtes/diskriminues.

Me vjen mire qe ka nje reflektim ne lidhje me kete gje. Edhe une jam ndier jo komod ne nje situate te tille, dhe si user i asaj situate me vinte te mos hyja me ne chat, ndaj mendoj se duhet te jemi me tolerant ne bisedat me nenkuptime mes userave nese duam te rrisim pjesmarrjen ne chat sigurisht!
 
Status
Not open for further replies.
Top