Tema te lire:

Rrelse

Kuksiane
Anetar i Stafit
SUPER MODERATOR/E
Mesazhe
31,681
Vendndodhja
F.C. Internazionale
Për ça te flas?
Ça temash?
Ku i pari ofendon të dytin e i treti të parin?
Janë ndarë grupe grupe dhe ofendojnë atë më të " dobëtin"? Që është i ndarë nga tufa dhe e shpallin armik të popullit?
Kur vijnë të " rinjë" të maskuar apo kur vijnë fringo dhe skanë haberin e debatit por bëjnë chit chat kudo..
Për ça teme të lirë? Ku bullizojnë? Nxjerrin vrer e me gërma, marrëdhënie fake, paragjykojnë, dinë më shumë për ty se sa vetja jote.
Po kur bëjnë e si të pafajshëm? Ku për çdo problem që hasin ta rrasin.
Të zë frika të kthesh sytë nga puna që ke në dorë se ka " plasur". Njëri më thotë ma rrufsh e tjetri ma hënksh..
Vërtet janë 50 e kusur online anëtarë por mungon cilësia e debatit
I vërtiten të njëjtës temë më puç ta puç!
Ehh🤦‍♀️
 

Itss_Girl

Baby Bufe 👶
PRINCESS
Mesazhe
19,885
Vendndodhja
Ste InteresO
Për ça te flas?
Ça temash?
Ku i pari ofendon të dytin e i treti të parin?
Janë ndarë grupe grupe dhe ofendojnë atë më të " dobëtin"? Që është i ndarë nga tufa dhe e shpallin armik të popullit?
Kur vijnë të " rinjë" të maskuar apo kur vijnë fringo dhe skanë haberin e debatit por bëjnë chit chat kudo..
Për ça teme të lirë? Ku bullizojnë? Nxjerrin vrer e me gërma, marrëdhënie fake, paragjykojnë, dinë më shumë për ty se sa vetja jote.
Po kur bëjnë e si të pafajshëm? Ku për çdo problem që hasin ta rrasin.
Të zë frika të kthesh sytë nga puna që ke në dorë se ka " plasur". Njëri më thotë ma rrufsh e tjetri ma hënksh..
Vërtet janë 50 e kusur online anëtarë por mungon cilësia e debatit
I vërtiten të njëjtës temë më puç ta puç!
Ehh🤦‍♀️
Kush tka merzit 😋
 

Senna

Gjërat më të bukura në jetë..nuk janë gjëra...
BlacK LoVe
Mesazhe
14,204
Për ça te flas?
Ça temash?
Ku i pari ofendon të dytin e i treti të parin?
Janë ndarë grupe grupe dhe ofendojnë atë më të " dobëtin"? Që është i ndarë nga tufa dhe e shpallin armik të popullit?
Kur vijnë të " rinjë" të maskuar apo kur vijnë fringo dhe skanë haberin e debatit por bëjnë chit chat kudo..
Për ça teme të lirë? Ku bullizojnë? Nxjerrin vrer e me gërma, marrëdhënie fake, paragjykojnë, dinë më shumë për ty se sa vetja jote.
Po kur bëjnë e si të pafajshëm? Ku për çdo problem që hasin ta rrasin.
Të zë frika të kthesh sytë nga puna që ke në dorë se ka " plasur". Njëri më thotë ma rrufsh e tjetri ma hënksh..
Vërtet janë 50 e kusur online anëtarë por mungon cilësia e debatit
I vërtiten të njëjtës temë më puç ta puç!
Ehh🤦‍♀️
Kot sthem une je shum per tu vlersu ke shum te drejt....cdo germ e jotja qe ke shkruar bravo moj vajz lum familja per karakterin edhe inteligjencen qe ke kurr mos ndrysho armiku me i keq i vetes esht vetja jon
🥰👏
 
Last edited:
Top