Thenje te ndryshme Islame

Master

Anetar i ri
ANETAR ✓
Mesazhe
1,055
Mosha
34
Vendndodhja
Shifna N'kujtime
Përcillet se pejgamberi ﷺ ka thënë:"

Vërtetë Allahu i Madhërishmin gjatë natës e mban të shtrirë dorën e Tij për të pranuar pendimin e mëkateve te ditës, dhe e shtrin dorën gjatë ditës për të pranuar pendimin e mëkateve të natës, deri sa të lindë dielli nga perendimi.

📚" Transmeton Muslimi.
 

Master

Anetar i ri
ANETAR ✓
Mesazhe
1,055
Mosha
34
Vendndodhja
Shifna N'kujtime
FB_IMG_1623306371613.jpg
 

Master

Anetar i ri
ANETAR ✓
Mesazhe
1,055
Mosha
34
Vendndodhja
Shifna N'kujtime
FB_IMG_1623314355618.jpg
 

Master

Anetar i ri
ANETAR ✓
Mesazhe
1,055
Mosha
34
Vendndodhja
Shifna N'kujtime
FB_IMG_1623321502962.jpg
 

Master

Anetar i ri
ANETAR ✓
Mesazhe
1,055
Mosha
34
Vendndodhja
Shifna N'kujtime
Profeti Muhamed (s.a.s) ka thënë:
“Xheneti ndodhet nën këmbët e nënave.”
 
Top