• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

    Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

Thenje te ndryshme Islame

Liber8

A pretty face can never trick me
Anetar i Stafit
N2t Mod
Mesazhe
8,166
“O Zoti im, falmë mua dhe prindërit e mi, si dhe çdo besimtar, që kërkon strehim në shtëpinë time! Fali të gjithë besimtarët e besimtaret”. (Nuh: 28)

@Ablla mundesisht heren tjeter, nese nuk perton, ajetet Kur'anore i poston tek tema ku eshte Ajete Kur'anore ^_^
 

Liber8

A pretty face can never trick me
Anetar i Stafit
N2t Mod
Mesazhe
8,166
Namazi i sabahut është themeli i veprës dhe fillimi i sajë
Ibn Kajjimi...
 

Liber8

A pretty face can never trick me
Anetar i Stafit
N2t Mod
Mesazhe
8,166
Mos ju përgjigj personit i cili pyet nga zilia, urrejtja, inati... Sepse ndonëse i përgjigjesh më së miri dhe më së qarti, vetëm se do ta shtosh urrejtjen e tij, armiqësinë dhe zilinë.
Imam Gazali
 

Liber8

A pretty face can never trick me
Anetar i Stafit
N2t Mod
Mesazhe
8,166
Mësuesi është si druri, e nxënësi hije.
A mund të jetë hija e drejtë, nëse druri është i shtrembër?!
(Imam Gazali)
 
Top