Welcome to the forum 👋, Guest

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

    Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

Troftë pikante në salcë

Lina

NeTeDy.com ?
STAFF
Adm Nt2
Regjistruar më
Tet 30, 2020
Mesazhe
45,731

Troftë pikante në salcë: Drekë e mrekullueshme për të gjithë familjen​


531322_shutterstock-1750899008_f-780x439.jpg


Mund të jetë një peshk tjetër sipas zgjedhjes suaj, çdo peshk lumi, deti apo liqeni

Përbërësit:

– 1 troftë rreth 800 gramë
– 2 speca djegës të freskët jeshil,
– 3 thelpinj hudhre,
– 1 lugë gjelle gjalpë,
– 1 lugë miell,
– 1 limon,
– 1 qepë,
– disa pika salcë tabasko,
– 200 gramë oriz,
– majdanoz,
– vaj ulliri,
– kripë,
– piper të zi të bluar.


267415_shutterstock-2028374990_.jpg


Përgatitja:
Qepën dhe specin të prerë në copa i hedhim në blender, i shtojmë thelpinjtë e hudhrës, salcën tabasko, lëngun e limonit, kripën, piperin, shtojmë 1 – 2 lugë vaj ulliri dhe përbërësit e përzier.
I heqim luspat peshkut. Presim peshkun nga të dyja anët në disa vende.
I shtojmë kripë dhe piper brenda dhe jashtë. Më pas e rrokullisim në miell.

Hedhim vaj ulliri në tepsi, shtojmë gjalpë dhe vendosni peshkun në yndyrën e nxehur të skuqet në shporet. E rrotullojmë peshkun gjatë skuqjes.

Kur të jetë skuqur, masën e përzier e aplikojmë në njërën anë të peshkut. Pas disa minutash skuqjeje, e heqim tepsinë nga shporeti. Enën e servirjes së peshkut e zbukurojmë me gjethe radhiqe. Më pas e shërbejmë peshkun në një pjatë.

Prisni imët majdanozin, shtoni në gjellë me orizin e gatuar paraprakisht dhe përzieni. Pranë peshkut nga njëra anë shërbejmë orizin. Dekoroni peshkun me rrathë limoni dhe degë majdanozi. Përfundoni dekorimin me domate qershi të kuqe dhe speca djegës.


Ju bëftë mirë, – transmeton Telegrafi.
 

Troftë pikante në salcë: Drekë e mrekullueshme për të gjithë familjen​


531322_shutterstock-1750899008_f-780x439.jpg


Mund të jetë një peshk tjetër sipas zgjedhjes suaj, çdo peshk lumi, deti apo liqeni

Përbërësit:

– 1 troftë rreth 800 gramë
– 2 speca djegës të freskët jeshil,
– 3 thelpinj hudhre,
– 1 lugë gjelle gjalpë,
– 1 lugë miell,
– 1 limon,
– 1 qepë,
– disa pika salcë tabasko,
– 200 gramë oriz,
– majdanoz,
– vaj ulliri,
– kripë,
– piper të zi të bluar.


267415_shutterstock-2028374990_.jpg


Përgatitja:
Qepën dhe specin të prerë në copa i hedhim në blender, i shtojmë thelpinjtë e hudhrës, salcën tabasko, lëngun e limonit, kripën, piperin, shtojmë 1 – 2 lugë vaj ulliri dhe përbërësit e përzier.
I heqim luspat peshkut. Presim peshkun nga të dyja anët në disa vende.
I shtojmë kripë dhe piper brenda dhe jashtë. Më pas e rrokullisim në miell.

Hedhim vaj ulliri në tepsi, shtojmë gjalpë dhe vendosni peshkun në yndyrën e nxehur të skuqet në shporet. E rrotullojmë peshkun gjatë skuqjes.

Kur të jetë skuqur, masën e përzier e aplikojmë në njërën anë të peshkut. Pas disa minutash skuqjeje, e heqim tepsinë nga shporeti. Enën e servirjes së peshkut e zbukurojmë me gjethe radhiqe. Më pas e shërbejmë peshkun në një pjatë.

Prisni imët majdanozin, shtoni në gjellë me orizin e gatuar paraprakisht dhe përzieni. Pranë peshkut nga njëra anë shërbejmë orizin. Dekoroni peshkun me rrathë limoni dhe degë majdanozi. Përfundoni dekorimin me domate qershi të kuqe dhe speca djegës.


Ju bëftë mirë, – transmeton Telegrafi.
Kaq?
 
Prit te ma sjellin ?????
Jo po t presim sa te din gjethet e reushit, pastaj veshi, ta mnledhim, fusim neper fucia e ta bejm ver
Kaq zgjat pritja jote??
 

Theme customization system

You can customize some areas of the forum theme from this menu.

Choose the color combination according to your taste

Select Day/Night mode

You can use it by choosing the day and night modes that suit your style or needs.

Welcome to the forum 👋, Guest

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.