Wikipedia integrohet në rrjetin social Facebook

P

Pansophia

Guest
Po testohet për versionin e Facebook për shfletuesit mobil dhe desktop si dhe iOS edhe pse nuk është i dukshëm për të gjithë përdoruesit. Nuk dihet sesa do të zgjasë ky testimet.
Wikipedia integrohet në rrjetin social Facebook

Facebook është duke testuar një opsion të ri i cili tregon informacione nga Wikipedia në rezultatet e kërkimit. Mund të konsiderohet si një tentativë për të parandaluar largimin nga Facebook për të kërkuar informacion ose për të luftuar lajmet e rreme.

Kur kërkoni rreth disa temave të caktuara në Facebook, në të djathtë shfaqet një kuti e cila tregon një artikull nga WikiPedia. Është një opsion i ngjashëm me atë të Google në rezultatet e kërkimit por që ofrohet prej vitesh.
Po testohet për versionin e Facebook për shfletuesit mobil dhe desktop si dhe iOS edhe pse nuk është i dukshëm për të gjithë përdoruesit. Nuk dihet sesa do të zgjasë ky testimet.

Jo gjithnjë e njeh një term kërkimi për të treguar rezultatet relevante. Një kërkim për Donald Trump menjëherë tregonte informacione për presidentin Amerikan. /PCWorld Albanian
 

Vinjol

Larguar...... ne nji tjeter..... Dimension.......
ANETAR ✓
Mesazhe
2,891
Mosha
36
Vendndodhja
Fier
Pansophia ma gjen dot 1 loje te quajtur Red Alert II
eshte e vjeter si loje dmth ne 2001-2002 e kam luajtur por me ka mbet fiksim la :( me ka humb e spo e gjej me
 
Top