• PRSHNDETJE VIZITOR!

    N禱se ju shfaqet ky mesazh do t禱 thot禱 se ju nuk jeni regjistruar akoma. An禱tar禱t e rregjistruar kan禱 privilegjin t禱 marrin pjes禱 n禱 tema t禱 ndryshme si dhe t禱 komunikojn禱 me an禱tar禱t e tjer禱. B禱hu pjes禱 e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR k禱tu ose n禱se ke nj禱 llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

Radionetedy.com On-line!

Mesazhe
626
Mosha
33
Vendndodhja
Albania
dashuri
 
Mesazhe
626
Mosha
33
Vendndodhja
Albania
Mesazhe
626
Mosha
33
Vendndodhja
Albania

chatcop

Administrator/Chat
Administrator/Chat
Nt2 IRCD/Staff
Mesazhe
85

Emision live me Dior dhe Drago do ta ndiqni sot ne oren 22:20 - 23:00.​

Faleminderit​

Na ndiqni​

 
Last edited by a moderator:
Mesazhe
626
Mosha
33
Vendndodhja
Albania
eshte live stream kjo
 

Hera

."峇怷 峓帢弮帠庰弇 怷. . . . . 峉帢彖 庰帠帠峎庣 庢彖 帢弇峸,
Anetar i Stafit
Adm Nt2
Mesazhe
21,459
Vendndodhja
Atje ku ndihem mire !!
Temat u bashkuan
 
Mesazhe
626
Mosha
33
Vendndodhja
Albania
Top