REGULL PER PRANIMIN E KERKESES AOP SOP #Shqiperia

Status
Not open for further replies.
Mesazhe
599
Mosha
33
Vendndodhja
Albania
Atehere duke pare qe kerkesat e aop dhe sop po behen pak pa rregull do funksionoj keshtu :

  1. DUHET TE KETE 1 MUAJ I REGJISTRUAR
  2. DUHET TE DI KOMANDAT KRYESORE
  3. DUHET TE JET AKTIV NE SERVER
  4. TE RESPEKTOJ USERAT DHE STAFIN

KUJDES: Nese asnje nga keto nuk jane ok nuk meren parasysh kerkesat STAFFI NETEDY.COM
 
Status
Not open for further replies.
Top